Paul Michael Glaser hyllar ”broder och vän” David Soul från ”Starsky & Hutch” i exklusiv intervju

Paul Michael Glaser minns sin vän David Soul, som nyligen gick bort. Glaser, som spelade tillsammans med Soul i serien ”Starsky & Hutch”, säger att David var som en bror och en omtänksam person. Glaser, som är 80 år gammal, har svårt att förstå att David är borta och minns de gånger de brukade skämta och förolämpa varandra på telefon.

Han uttrycker sina kondoleanser till Davids fru Helen, som David älskade djupt. Glaser skickar även sina sympatier till Davids söner och dotter. Han uppskattar stödet från allmänheten, som erkände deras speciella vänskap. De två skådespelarna arbetade tillsammans på ”Starsky & Hutch” från 1975 till 1979, där de spelade detektiver som löste brott i Kalifornien.

År 2023 fanns det planer på att återuppliva serien med kvinnliga huvudroller. David Soul ifrågasatte varför de inte kunde vara en del av återupplivningen och föreslog att de kunde spela äldre detektiver som löste små brott på ett äldreboende. Glaser svarade humoristiskt och bad att bli beskriven som en ”gammal gubbe” utan att använda ordet ”gammal”.

David Souls fru, Helen Snell, meddelade hans bortgång på onsdagen efter en tuff kamp. Hon beskrev honom som en älskad make, far, farfar och bror och betonade hans talanger som skådespelare, sångare och berättare. Hon framhöll hans leende, skratt och passion för livet, som kommer att bli ihågkommet av dem vars liv han berörde.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: