Katy Perry och Orlando Bloom visade för första gången upp sin 3-åriga dotter på sångerskans konsert: gullig video.

En speciell gäst besökte Katy Perry vid finalshowen av hennes Las Vegas-residency. Under framträdandet tog sångerskan ett ögonblick för att hälsa på sin 3-åriga dotter med Orlando Bloom. ”Daisy, jag älskar dig så mycket. Du är min bästa vän. Jag är så glad att du är här,” sa stjärnan från scenen, och kameran visade en flicka i en röd klänning med stora prickar och rosa hörlurar. Att döma av hennes rufsiga hår och röda kinder, gungade hon tydligt med publiken på tusentals – den sötaste synen för dagen! Förresten, detta är barnets första officiella framträdande; innan dess har vi bara sett henne på paparazzibilder.

I en annan rörande video som en av Katys fans postade på X (tidigare Twitter), kämpade den 39-åriga sångerskan mot tårarna medan hon tackade sin familj.

”Jag vill tacka min partner Orlando för hans otroliga stöd och för vilken underbar far han är. Jag älskar dig. Jag skapade denna show efter födelsen av min dotter Daisy Dove. När jag mötte henne, kändes det som all den kärlek jag någonsin hade letat efter äntligen fanns i mitt liv. Hon gjorde mig hel, läkte mig och visade mig hur man börjar leka igen. Så denna show är dedikerad till allas inre barn – i hopp om att om vi alla kunde se livet genom barns ögon, skulle vi vara fria.”

– Katy Perry, sångerska

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: