”Hon ville inte ha barn”: Så här ser Brigitte Bardots 63-åriga son ut nu

”Hon ville inte ha barn”: Så här ser Brigitte Bardots 63-åriga son ut nu

Nicolas-Jacques Bardot är den enda sonen till den berömda franska skådespelerskan. Mannen föddes 1960. Till en början ville Brigitte inte föda det väntade barnet, men hennes kärlek till Jacques Charrier fick henne att behålla barnet och till och med gifta sig med skådespelaren.

Bardot ville inte att allmänheten och paparazzierna skulle se henne gravid, så hon vägrade att lämna huset. Skådespelerskan födde till och med hemma. Mamman var rädd för att hålla den nyfödda i sina armar och tvekade till och med att amma honom. Det enda hon ville var att återgå till sitt skådespelaryrke så snart som möjligt.

Brigitte och Jacques organiserade en fotosession direkt efter barnets födelse för att försäkra journalisterna om att de hade ett lyckligt familjeliv. Skådespelerskan gjorde ett fantastiskt jobb med att porträttera kärlek på bilderna. Bilderna såldes till en stor publikation för ett bra pris.

Bardot och Charrier skilde sig snart, och pojken stannade hos sin far. Faktum är att Jacques krävde att få uppfostra pojken själv, och Bardot hade inget emot det alls.

Nicolas-Jacques studerade ekonomi vid det berömda universitetet i Paris. Mannen gillade också musik och skapade ibland melodier. Vid 22 års ålder kontaktade den stilige mannen Pierre Cardin för att arbeta som modell.

Medan han arbetade inom modeindustrin, träffade Nicolas Anna-Lin. Snart arrangerade de ett bröllop i Oslo. Paret har två döttrar tillsammans. Till en början vägrade Brigitte att acceptera flickorna som sina barnbarn, men med tiden ville hon också få kontakt med dem.

För närvarande arbetar Nicolas inom dataprogrammering och teknik. Han är fortfarande kär i sin fru, och nu uppfostrar de lyckligt sina barnbarn tillsammans.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: