”Hon började som en fattig flicka med många syskon innan hon blev berömd som countrymusikstjärna:👏 Hon är för närvarande 77 år gammal!”😮

En av tolv syskon föddes en liten flicka på en kylig dag 1946 i Tennessees högland, och det är början på denna fascinerande berättelse. Trots att hennes familj var fattig, ansåg hennes syskon att hon var den vackraste bebisen.

Familjens djupa kärlek höll dem uppe under svåra tider. Grannarna motsatte sig detta och sa att hennes familj inte var fattigare än andra i området, trots att hon hävdade att fattigdom präglade hennes tidiga liv.

Dottern, som föddes i en familj där det var vanligt att ha många barn, fick sin fars drivna och affärsinriktade natur och sin mors kreativitet och andlighet. Hon säger att hon ärvt sina framgångar genom att ha de bästa egenskaperna från båda sina föräldrar.

Driven av en envis och stenhård attityd, började hon sjunga i kyrkan som liten och insåg snart att hon hade förmågan. Hennes liv har alltid kretsat kring att vara trogen sig själv. Hennes mor brukade göra kläder till henne av säckar och överblivet tyg innan hon blev berömd. Hon påverkades av en glittrig lokal modell och fortsatte sin strävan att klä sig annorlunda trots att hon blev tillrättavisad av sin far och farfar.

Denna starka flicka blev ingen mindre än Dolly Parton, en 77-årig legend inom countrymusiken. Hennes otroliga resa omfattar hennes nöjespark, välgörenhetsinitiativ och det $500 miljoner imperium hon byggde med nästan 3 000 sånger.

Hon arbetar fortfarande och skriver många låtar, även om hon inte turnerar. Förutom sitt anmärkningsvärda yrkesliv är Dolly en kärleksfull hustru till Carl Dean, som hon gifte sig med 1966.

Oavsett om de reser i sin husbil eller är hemma, fortsätter deras orubbliga vänskap att vara källan till hennes lycka.

Dollys liv är ett levande exempel på hur kärlek, kreativitet och äkthet kan övervinna svårigheter.

Kände du igen henne?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: