”Hans hår har blivit helt grått men han är fortfarande attraktiv😧: 24 år efter premiären av filmen är Mumien-skådespelaren oigenkännlig!”

Följ med oss på en resa längs minnenas allé när vi återbesöker den igenkännliga Medjai-hövdingen från kultklassikern ”The Mummy”! Under de 24 år som har gått sedan filmens premiär har den israeliske skådespelaren Oded Fehr—som blev världsberömd för sin skildring av den charmiga karaktären—genomgått en häpnadsväckande förvandling.

Vid 52 års ålder har Oded Fehr gått från den välkända brunetten Medjai-krigaren till en distingerad man med helt grått hår. När fansen av filmen, som har blivit en klassiker i sig, ser nutida bilder av skådespelaren, uttrycker de en blandning av förvåning och beundran.

Välönskningar och uttryck av tacksamhet flödade in i kommentarsfältet. En fan skrev: ”Ingen av oss blir yngre,” medan en annan älskade filmen och önskade Oded ett långt och hälsosamt liv.

Många påpekade att tiden obönhörligen går, och att 24 år har gått sedan premiären av ”The Mummy.” Trots detta var den allmänna uppfattningen positiv, med kommentarer som betonade den bestående uppskattningen för Oded Fehr, som ”Fortfarande samma stiliga man” och ”Cool skådespelare.”

Den långvariga attraktionen av Oded Fehr är ett bevis på de bestående krafter hos filmiska mästerverk och de skådespelare som ger dem liv, då publiken minns den ikoniska figuren han väckte till liv på den stora skärmen.

Några kommentarer?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: