Varför Ashton Kutcher plötsligt ”gav upp”: folk känner inte igen honom som den snygga mannen han brukade vara

Nyligen har Ashton Kutcher och hans fru Mila Kunis sällan synts offentligt. Och den Hollywood-snyggingen har märkbart färre roller. Det finns en enkel förklaring till detta: barn har dykt upp i familjen och de kräver mycket uppmärksamhet, särskilt i ung ålder. Nyligen gladde skådespelaren ändå sina fans med sitt stjärniga utseende på röda mattan. Men Ashton Kutcher såg inte på sitt bästa på Oscarsgalan, där han dök upp med sin fru. Fans misstänker att något är fel. Antingen är Ashton sjuk, eller så är han stressad, eller så är han utmattad av något. Vad hände med skådespelaren och varför känner många inte igen honom som den före detta snyggingen?

Ashton Kutcher på Oscarsgalan: ser inte ut som sig själv Fans ser alltid fram emot att Ashton Kutcher och Mila Kunis ska dyka upp. Förra året deltog paret i invigningen av Lawrence J. Ellison Institute. Och häromdagen, efter en lång tystnad, dök hon upp på röda mattan på Oscarsgalan. Mellan dessa händelser nöjde sig fansen med bara de sällsynta fotografierna som paparazzis lyckades ta.

Ashtons uppträdande på Oscarsgalan lovade att vara verkligt stjärnspäckat. Men det blev precis tvärtom. Fans är förvånade – skådespelaren har förändrats mycket på sistone. ”Han ser verkligen smärtsamt mager ut. Ansiktet är utdraget. Plus ålder, 44 år – inte längre en pojke,” ”Hans ögon ser sjuka ut. Är jag den enda som märkte det? Det finns något allvarligt där,” ”Han ser sjuk ut. Ser ut som att han är på diet. Fortfarande på piller. Båda har passerat. De har två barn, och Mila har det svårt där. Hon ser inte heller för bra ut. Alkohol?” ”Det är åldern. Bara runt 44 års ålder börjar män verkligen försämras. För kvinnor händer detta 5 år tidigare,” spekulerar fansen på internet.

Är Ashton Kutcher sjuk? Bland de främsta gissningarna om varför Ashton Kutcher har förändrats så mycket är den ledande antagandet om hälsoproblem. Det är känt att Kutcher år 2019 fick diagnosen pankreatit. Ibland försämrades sjukdomen och nådde till och med till den punkt där Ashton var tvungen att åka till sjukhuset. Det sägs att detta beror på skådespelarens passion för juicedieter. För vissa roller var Mila Kunis’ make tvungen att gå ner och gå upp i vikt. När skådespelaren satte sig målet att gå ner i vikt var hans metoder inte alltid milda. Ashton svälte bokstavligen sig själv. Vi vet dock alla att detta definitivt inte är bra för hälsan.

Några fans föreslår också att stress är att skylla. Kanske är Ashton väldigt bekymrad över vad som händer i världen just nu. Det är känt att han och Mila samlar in pengar aktivt för ukrainska flyktingar. Förresten nämnde även Mila detta vid Oscar-ceremonin. Skådespelerskan betonade att många människor nu känner sig tomma. Uppenbarligen påverkade detta hennes make i stor utsträckning.

Antaganden om misslyckad plastikkirurgi Det finns också en version att Ashton kan ha vänt sig till specialister inom estetisk medicin. Vi betonar att detta bara är ett antagande, det finns ingen bekräftelse på detta. Ashton är 44 år gammal. Det är klart att vi alla inte blir yngre. Men eftersom skådespelaren aldrig har observerats missbruka sådana föryngrande procedurer anser vi att antagandet om misslyckad plastikkirurgi inte är mycket trovärdigt. Kanske blev bara Ashtons Oscar-bilder inte bra.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: