”Sandra Bullocks resa”: Kärlek, adoption och föräldraskap

”Sandra Bullocks resa”: Kärlek, adoption och föräldraskap

Sandra Bullocks son, Louis Bardo Bullock, föddes 2010, och att adoptera honom förändrade hennes liv mycket.

Hon bestämde sig för att adoptera efter orkanen Katrina 2005, i tron att hennes barn kanske fanns där. Senare 2015 adopterade hon ett till barn, Laila Bullock. Sandra började dejta Bryan Randall samma år, och de har blivit en kärleksfull familj.

En insatta delade i maj 2021 att de har blivit en stor, kärleksfull familj. Sandra säger att hennes son Louis är känslig och har ett unikt perspektiv. Ibland önskar hon att deras hudtoner matchade för att göra saker lättare.

I en intervju i november 2021 nämnde Sandra sin önskan om samma hudton, och tänkte att det kanske skulle hjälpa människor att närma sig dem mer avslappnat.

Hon bryr sig om att uppfostra sina barn väl och har gjort föräldraskap till sin främsta prioritet sedan hon adopterade Louis och Laila. Insattan säger att Sandra och Bryan gör det bra både i sitt förhållande och som föräldrar, med Bryan som genuint älskar barnen.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: