Offentliga pinsamheter som kändisar skulle vilja glömma för alltid.

Alla har dåliga dagar, och idoler för miljontals människor är inget undantag. Men det är en sak att förlora ansiktet inför ett litet antal människor, och helt annat att skriva in sitt misslyckande i historien om sociala evenemang. Våra hjältar idag vet av egen erfarenhet hur det är att misslyckas med att kontrollera sin egen klädsel och krascha på röda mattan under hundratals kamerablixtar. Men många lyckades hantera den pinsamma situationen professionellt och till och med öka sin fanskara med nya ansikten. Ja, alla skulle vilja ha sådana fördelaktiga utfall!

Vi påminner oss om de mest episka pinsamheterna för kändisar på röda mattan, som vi inte rekommenderar att någon upprepar. Detta beror allt på långa fållar där benen trasslar in sig, trånga korsetter, obekväma skor och höga klackar. Och, förstås, roliga drycker, som är många till antalet vid ceremonier och utdelningar. Så personligen förvånar oss sådana ”stjärnfällor” inte.

Offentliga pinsamheter för kändisar som gjorde röda mattan historia:

Jennifer Lawrence Kanske en av de mest spektakulära fallen i Oscars historia tillhör Jennifer Lawrence. Vid ceremonin 2013 kallades skådespelerskan upp på scenen för att ta emot en utmärkelse för sin roll i komedidramat ”My Boyfriend Is Crazy”. Men problem uppstod från ingenstans – en fluffig Dior-klänning bidrog till en dramatisk fall . Skönheten täckte sitt ansikte med händerna av pinsamhet, men kom snabbt till sans. Publiken stöttade Jennifer med en stående ovation, varefter stjärnan höll ett värdigt tal.

Emma Watson Den brittiska skådespelerskan Emma Watson är känd inte bara för sin karisma och skönhet, utan också för sin förmåga att skratta åt sig själv. Och denna färdighet spelade henne i händerna under premiären av nästa del av ”Harry Potter” på röda mattan. Även om skönheten trasslade in sina skor i lagren av sin kaskadklänning, lyckades hon hålla balansen. Istället för att låtsas som om ingenting hade hänt, brast hon istället ut i skratt och började posera roligt för fotograferna.

Heidi Klum Emmy Awards-ceremonin 2008 gick inte som planerat. Enligt manuset skulle TV-presentatören och modellen Heidi Klum utföra en parodinummer och falla in i komikern Tom Bergerons armar. Men medvärden misslyckades med att fånga stjärnan, så istället för starka händer hamnade hon på golvet. Men Heidi lyckades rädda ansiktet och behandla situationen med humor. Åh, vilket elegant fall!

Amy Schumer Det är en sak när skådespelare och artister faller, och en annan när komiker faller. Håller du inte med, många kan tro att detta är en del av en planerad föreställning. Så lyckades Amy Schumer förvandla sitt misslyckande till en improviserad stand-up. Så, under Time 100-ceremonin 2015 förlorade den komiska skådespelerskan balansen och landade precis framför Kim Kardashian och Kanye West.

Det är värt att notera att paret inte hjälpte stjärnan att resa sig, utan gick förbi med oförändrat ansikte. Nåväl, Amy fortsatte att ligga där och titta på paret med en ledsen min. ”Jag kände mig som en vanlig tjej på en fest, under vilken en ännu attraktivare tjej plötsligt dyker upp,” skämtar skådespelerskan.

Helen Mirren Även erfarna kändisar är inte immuna mot irriterande incidenter. O

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: