”Obemärkt gäst”: En liten uggla gör hem i en familjs julgran i Kentucky i fyra dagar

En familj i Kentucky fick en stor överraskning den här veckan när de fick reda på att en liten uggla hade bott i deras julgran i fyra dagar utan att de visste om det.

Husägaren, Michelle White, sa att de hade fört in granen i huset utan att inse att det fanns en uggla därinne. Det var först när en mattrengörare, Bobby Hayes, såg ugglan medan han arbetade i deras hem som de fick reda på det.

Hayes, som äger Magic Carpet Cleaning, sa: ”Ugglan satt bara på en lägre gren. Den kröp upp i granen, och det tog mig några minuter att hitta den.”

White blev chockad när hon fick reda på den gömda ugglan. Hon nämnde: ”Jag har tre hundar, och vi använder det här rummet hela tiden. Vi tittar på TV här, och köket är precis i närheten. Det fanns inga tecken på ugglan.”

Hayes skickade en bild på sig själv när han höll i ugglan till White, och hon trodde först att det var ett skämt. Hon sa: ”Jag trodde att han hade satt en gosedjur eller en prydnad därinne, så jag ringde honom direkt. Jag frågade, ’Säger du skämt?’ Han sa, ’Nej.'”

Hayes släppte sedan ut ugglan i det vilda, och nu planerar White att sticka en prydnad av fågeln för att sätta på sin gran.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: