”Livet och utseendet hos identiska trillingar: Två årtionden senare”

Att få ett barn är en speciell tid för varje kvinna. Det är spännande och glädjefullt. Men ibland oroar sig mammor för vad som kan hända och deras tillstånd.

Det här hände en kvinna i Iran för 20 år sedan. Hon trodde att hon skulle få ett barn, men hon fick en överraskning – tre identiska flickor vid namn Elnaz, Golnaz och Tanaz. Familjen var lycklig trots att de var fattiga. Föräldrarna gav det bästa till sina döttrar och stöttade deras utbildning.

När flickorna växte upp insåg de att det i Iran inte är vanligt för kvinnor att arbeta eller uttrycka sig. Så de bestämde sig för att flytta till London för bättre möjligheter. Deras pappa stöttade dem ekonomiskt.

I London blev systrarna modeller och arbetade med stora varumärken, vilket gav en bra inkomst. De delar sina stiliga bilder på sociala medier och försöker se lika ut.

Även om de ännu inte har blivit kända över hela världen är systrarna självsäkra inför sin framgångsrika framtid. De uppskattar sina föräldrars stöd och är tacksamma för det liv de har nu.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: