”Likasom tre ärter i en ärta”: Så ser trillingarna ut 18 år senare.

Det är ingen hemlighet att att uppfostra ens ett barn är en stor ansträngning och ansvar. Nu tänk dig, många mödrar råkar ha två eller till och med tre barn samtidigt. Svårt att föreställa sig hur de lyckas ta hand om så många barn på en gång.

Idag ska vi lära oss om en familj där en sådan magi skedde. Makarna har varit tillsammans i 20 år och uppfostrar tre underbara döttrar – trillingar.

Under 2 år efter bröllopet tänkte inte paret ens på att skaffa barn, sedan bestämde de sig för att det var dags. Men när de fick reda på att de skulle få tre flickor på en gång, förvandlades deras lycka till chock.

De följande 9 månaderna gick snabbare än väntat. Och de unga föräldrarna lyckades vänja sig vid de kommande medlemmarna. Men de kunde inte ens föreställa sig hur svårt det skulle vara att uppfostra tre barn samtidigt.

Lyckligtvis var flickorna friska, fullgångna bebisar. Dessutom såg de extremt lika ut. Förutom denna likhet köpte deras lyckliga föräldrar liknande kläder till dem, så det var omöjligt att skilja dem åt.

Så flickorna växte upp omgivna av kärlek och omsorg och förblev vänliga trots sin ålder och olika personligheter. Faktumet att de är som tre ärter betyder inte att de inte kan ha olika sätt och temperament.

Nu studerar de tre systrarna vid samma universitet, arbetar som modeller och reser runt i världen. Och allt detta, förstås, gör de tillsammans.

När man ser på dem verkar det otroligt att någon kan se så lik någon annan. Håller du med?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: