”Kändisar som inte bryr sig ett dugg”: Strosar ned längs röda mattan på sina egna villkor

”The moderna världen dikterar att kvinnor alltid måste vara på topp: perfekt hy, hår, naglar, klackar och inget spår av naturlighet. Detta gäller särskilt kända kvinnor – de kan inte slappna av en enda sekund, särskilt inte på röda mattan. Men kändisar avvisar alltmer denna uppfattning, och allt oftare kan de ses på officiella evenemang som de föredrar att se ut. Här är några stjärnskönhet som inte är rädda för att utmana samhällets normer!

Meryl Streep, Academy Museum Gala 2023

Den 3 december 2023 skapade 74-åriga Meryl Streep uppståndelse på internet genom att bära en stram svart klänning med en lekfull öppen rygg till den årliga Academy Museum Gala. Beundrande fans noterade att Meryl är ett exempel på hur man åldras vackert.

Pamela Anderson, The Fashion Awards 2023

Pamela Anderson har nästan övergett smink både i vardagen och på röda mattan. Allmänheten vänjer sig gradvis vid dessa förändringar i Pams utseende och imponeras konsekvent över hur fantastisk hon ser ut!

Gillian Anderson, premiären av “Planet Earth III” i London

Gillian Anderson bestämde att smala stilettklackar inte kunde ge hennes fötter samma frihet som platåsandaler. Till allas förvåning verkar skådespelerskans utseende harmoniskt.

Bella Ramsey

Bella Ramsey närvarade också vid premiären av “Planet Earth III” och valde en ganska anspråkslös, icke-prålig outfit. Dessutom hoppade “Game of Thrones”-stjärnan helt över smink.

Alicia Keys, MTV VMA 2016

Frances McDormand, Oscar 2021

Frances McDormand, en fyrfaldig Oscarvinnare, tog emot en av priserna 2021 i sitt naturliga tillstånd – med grått hår och inget smink i ansiktet.

Paris Jackson, MTV VMA 2017

Paris Jackson, en amerikansk skådespelerska, sångerska, modell och aktivist, närvarade vid MTV VMA 2017 med osrakade armhålor och utmanade samhällets normer. Vid något tillfälle, trött på höga klackar, sparkade hon helt enkelt av dem! Bravo för det djärva avvikandet från samhällets förväntningar!

Andie MacDowell, Paris Fashion Week 2022

Kristen Stewart, Met Gala 2023

Jodie Foster, MOCA Gala 2023

Tilda Swinton, Cannes Film Festival 2019

Chloe Zhao, Oscar 2021

Filmregissören, författaren och producenten Chloe Zhao står i linje med feministisk ideologi, så hon ser inga problem med att delta i evenemang på vilket sätt hon än anser passande.

Lady Gaga, Critics’ Choice Movie Awards 2022

Plastikkirurgiindustrin kommer att hålla sig flytande länge tack vare kvinnor missnöjda med olika delar av sina kroppar. Men Lady Gaga är definitivt inte en av dem. Hennes bröstform och bristningar är långt ifrån Hollywoods plaststandard, men det verkar som stjärnan inte bryr sig ett dugg!

Lily-Rose Depp, Met Gala 2021

Många flickor är blyga över brister och ärr på sina kroppar och försöker få det perfekt slätt. Nåväl, Lily-Rose Depp omfamnar fullständigt sin kropp och visar självsäkert upp ett litet, elegant ärr på magen offentligt.

Kate Middleton, Wimbledon Tournament 2023

Den felfria prinsessan Catherine är ingen fan av manikyr. Enkla, välvårdade naglar är mer än tillräckligt för den strålande framtida drottningen!”

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: