”Jag gav allt av mig själv till det här äktenskapet.” Bill Gates’ ex-fru talade för första gången om de verkliga orsakerna till skilsmässan.

”Det fanns dagar när jag bara låg där och grät,” sade Melinda Gates, frun till Microsoft-grundaren Bill Gates, om sin skilsmässa. Paret tillkännagav sin skilsmässa i maj förra året. Det tog tre månader för dem att avsluta allt. Allmänheten blev överraskad av Bill Gates’ skilsmässa från sin fru efter 27 års äktenskap. Många var nyfikna på orsakerna bakom nedgången av vad som verkade vara en robust union. Och Melinda adresserade frågan för första gången och gav sin version av händelserna.

Bill Gates’ skilsmässa från Melinda Gates: För första gången delade Melinda sin version av händelserna. Melinda Gates förklarade att hennes val att skiljas från sin make efter 27 års äktenskap motiverades av ett antal omständigheter. I en ny intervju med Gayle King, som sändes på CBS, sa Microsofts ex-fru att ”inte en sak, utan många saker” bidrog till slutet av deras äktenskap.

Det fanns rykten om att kanske någon större skandal hade påverkat makarnas relation. Detta ledde förmodligen till skilsmässan. Men enligt Melinda Gates är detta inte fallet. Det fanns ingen storskalig konflikt. Det är bara det att över åren uppkom allt fler oenigheter mellan partner. De ackumulerades gradvis, som det ofta händer i parförhållanden.

Melinda säger att de försökte lösa alla sina problem allteftersom de uppstod. De talade igenom och arbetade igenom allt som hade med deras förhållande att göra. Men tydligen hittades inte alltid en lösning. Vilket slutligen ledde till fullständig oenighet. ”Vid något tillfälle kom jag till en punkt där jag insåg att nog var nog. Jag insåg att detta var en ohälsosam relation, jag kunde inte lita på vad vi hade,” medgav Melinda Gates.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АСТРОПСИХОЛОГ ПРЕПОДАВАТЕЛЬ🌠 (@astrologistomina)

”Det fanns dagar när jag bara låg där och grät,” sade Melinda Gates, frun till Microsoft-grundaren Bill Gates, om sin skilsmässa. Paret tillkännagav sin skilsmässa i maj förra året. Det tog tre månader för dem att avsluta allt. Allmänheten blev överraskad av Bill Gates’ skilsmässa från sin fru efter 27 års äktenskap. Många var nyfikna på orsakerna bakom nedgången av vad som verkade vara en robust union. Och Melinda adresserade frågan för första gången och gav sin version av händelserna.

Bill Gates’ skilsmässa från Melinda Gates: För första gången delade Melinda sin version av händelserna. Melinda Gates förklarade att hennes val att skiljas från sin make efter 27 års äktenskap motiverades av ett antal omständigheter. I en ny intervju med Gayle King, som sändes på CBS, sa Microsofts ex-fru att ”inte en sak, utan många saker” bidrog till slutet av deras äktenskap.

Det fanns rykten om att kanske någon större skandal hade påverkat makarnas relation. Detta ledde förmodligen till skilsmässan. Men enligt Melinda Gates är detta inte fallet. Det fanns ingen storskalig konflikt. Det är bara det att över åren uppkom allt fler oenigheter mellan partner. De ackumulerades gradvis, som det ofta händer i parförhållanden.

Melinda säger att de försökte lösa alla sina problem allteftersom de uppstod. De talade igenom och arbetade igenom allt som hade med deras förhållande att göra. Men tydligen hittades inte alltid en lösning. Vilket slutligen ledde till fullständig oenighet. ”Vid något tillfälle kom jag till en punkt där jag insåg att nog var nog. Jag insåg att detta var en ohälsosam relation, jag kunde inte lita på vad vi hade,” medgav Melinda Gates.

Ryktet om Bill Gates frekventa otrohet Även om paret separerade fredligt missade internet naturligtvis inte chansen att göra något otroligt av det. För det första sa de att den verkliga orsaken till skilsmässan var Bill Gates’ otrohet. Och permanenta sådana. Att förstå varför ryktena uppstod är inte så svårt. Trots allt klagade flera kvinnor på Bill Gates bara våren 2021.

Han anklagades för trakasserier. Kvinnor från Microsoft hävdade att Gates tydligt antydde intimitet och förhållanden med honom. Dessutom pratades det mycket om Bills vänskap med finansmannen Jeffrey Epstein. Den senare anklagades för trakasserier (och värre) av minderåriga.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Общественный Фонд”Боташым” (@found_botashym)

Bill Gates vänskap med Jeffrey Epstein Melinda Gates var emot sin makes kommunikation med finansmannen Epstein (nu avliden). ”Jag tyckte inte om att han [Bill Gates] hade möten med Jeffrey Epstein. Jag lät honom förstå det,” förklarade kvinnan. Hon tillade också att hon träffade den dömde Epstein exakt en gång. Hon ville inte döma honom i frånvaro. Melinda betonar att hon ”ville se vem denna person var.” Efter att ha träffat Jeffrey var Melinda inte längre glad över att hon hade bestämt sig för att göra det. ”Jag ångrade mig så snart jag gick genom dörren. Han var äcklig. Han var ondskans förkroppsligande. Mitt hjärta brister för dessa kvinnor.”

Melinda hade det svårt med sin skilsmässa. Beslutet att skiljas var inte så lätt för makarna. Melinda Gates minns att hon ofta grät efter sin skilsmässa. Hon visste inte vart hon skulle ta vägen härnäst. Emellertid ångrar kvinnan inte att hon skilde sig från Bill. ”Jag tvivlar inte på mig själv nu. Inte alls,” sa hon i en intervju. ”Jag gav allt av mig själv till det här äktenskapet,” erkänner Melinda. Självklart har hon fortfarande en lång läkningsperiod att gå igenom.

Melinda tror att hon och Bill inte har blivit fiender, men de är heller inte vänner. ”Självklart önskar jag honom all lycka. Jag menar honom inte något ont. Jag tror att vi har ett fruktbart arbetsförhållande.” De kommer att fortsätta. ”Kom ihåg att exmakarna uppfostrade tre fantastiska barn och grundade en stiftelse som verkar över hela världen.”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Шоубизнес|Новости|Звезды (@zvezdy.showbiz)

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: