Hur såg ”kattmannen” ut innan alla ansiktsmodifieringar?

Du kanske inte ens känner till namnet Dennis Avner, men den här mannens utseende väckte mycket uppståndelse på sin tid. Han var den första i världen att förändra sitt utseende för att få det att se mer katliknande ut.

Idag är det vanligt att genomgå plastikkirurgi för att se bättre ut. Men Dennis accepterade inte sitt utseende alls. Han ångrade att han inte föddes som en katt.

Alla de modifieringar som Avner gjorde var avsedda att göra honom så katliknande som möjligt. För detta ändamål genomgick han över hundra operationer.

Till exempel omformade mannen sitt ansikte genom att skära sina ögon för att likna en katts, ändrade nasolabiala veck, formen på sina läppar och slipade ”korrekta” tänder. Han gjorde också många tatueringar som påminde om en tigers ränder.

Men ändå kunde Dennis inte acceptera det faktum att han inte föddes som en katt. Alla förändringar han gjorde med sitt utseende gjorde honom inte riktigt lycklig, så han beslutade att lämna detta liv.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: