Dolly Parton väljer att avstå från turnéer för att prioritera kvalitetstid med sin make.

Dolly Parton, den berömda 77-åriga countrymusikstjärnan, har beslutat att sluta med stora turnéer. I en nylig intervju nämnde hon att hon endast kommer att göra sporadiska framträdanden på festivaler eller helger med shower, men inga fullständiga turnéer längre.

Dolly, som varit en global underhållningsikon, planerar att fokusera på att skriva musik och spendera mer tid med sin make, Carl Thomas Dean. Paret träffades 1964 och gifte sig 1966. De firade nyligen sitt 50-årsjubileum och bestämde sig för att bekräfta sina löften till varandra.

 

Dolly förklarade att turnerande tar mycket tid, och hon föredrar att vara hemma med sin make, särskilt när de båda blir äldre. Hon delade med sig av tidigare hälsoproblem, inklusive att kollapsa på scenen 1982 på grund av endometrios, en tillstånd som påverkar livmoderns slemhinna.

 

Nu, istället för att turnera, arbetar Dolly med ny musik, inklusive rock n’ roll för sin make, som älskar den genren. Hon är också involverad i ett nytt NBC-special, ”Dolly Parton’s Mountain Magic Christmas”, och en film med Reese Witherspoon kallad ”Run, Rose, Run”.

 

Trots sin legendariska status vill Dolly ta det lugnt och njuta av sitt liv. Hon är tacksam för stödet och vill värdesätta sin tid med sina kära.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: