“Docklika damen”: Så här ser flickan ut som har vunnit flest skönhetstävlingar nu

Vissa undrar fortfarande om hennes skönhet är verklig.

Möt Eden Wood, den docklika damen som nådde internationell berömmelse för att ha vunnit otaliga skönhetstävlingar i en öm ålder. Hennes resa började vid fyra års ålder när hon säkrade sin allra första skönhetstävlingseger. Märkbart nog hade Edens framgång redan vid sex års ålder gett tillräckligt med ekonomiskt stöd för hela hennes familj.

Nu, vid sjutton års ålder, har den en gång så berömda skönhetstävlingstjärnan vuxit upp till en ung modell. Hon har förvandlat sin image och strävar idag efter att ge sig in i leksaksbranschen för barn. Med ett betydande följe på Instagram njuter Eden av beundran från många fans.

Vissa spekulerar att sminket hon bar under tävlingarna bidrog till att få henne att se äldre ut, medan andra hävdar att hennes föräldrar utnyttjade hennes tidiga framgång och berövade henne en bekymmerslös barndom.

Oavsett kontroverserna fortsätter Edens resa, och hon förblir en populär figur i världen av sociala medier.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: