”Det saknas elegans, välvårdadhet och prinsesslikhet.” Varför Jennifer Lopez dotter återigen mötte kritik från fansen.

Jennifer Lopez och Ben Affleck kan gratuleras till deras inflyttningsfest. De köpte ett stort hus i det elitområde i Los Angeles, Bel Air, och har börjat långsamt inreda det. Men det är inte deras enorma hus med 10 sovrum och 17 badrum som fansen är mest förvånade över. Fansen är mer intresserade av att diskutera J.Lo:s arvtagerska från hennes ex-make Marc Anthony. Jennifer Lopez dotter Emma, som tidigare inte hade några anspråk på rollen som en svår tonåring, har nu börjat etablera sig i den här positionen. Dessutom tycker de flesta av Lopez fans att det vid första anblicken på de nya paparazzifotona av någon anledning verkar som om det är hennes son Maximilian bredvid Jennifer och inte Emma!

Jennifer Lopez dotter Emma har orsakat heta diskussioner bland J.Lo:s fans. Nyligen såg paparazzi Jennifer Lopez och hennes dotter i en möbelaffär i Kalifornien. Tydligen letade kändisen efter något till sitt nya mansion. Men möbelproblemet visade sig inte vara lika intressant som diskussionerna om 14-åriga Emma.

”Hon ser inte ut som en 14-årig flicka, hon ser ut som en 14-årig pojke,” ”Saknar elegans, grooming, prinsesslikhet, om du så vill. Först trodde jag att det var en son, sedan läste jag att det var en dotter,” ”En flicka ska vara en flicka, och en pojke ska vara en pojke. Om det är tvärtom, är det inte längre normalt,” ”På den här bilden ser flickan ut som en ful pojke, faktum,” ”Dottern ser ut som en 69-årig mormor på gatorna i Tel Aviv. Hennes näsa, hennes dumma frisyr och den idiotiska formen på hennes glasögon har gjort henne så här,” ”Varför ser stjärnornas barn alltid ut som om de befinner sig i någon slags kris med tanke på deras möjligheter,” Emma har redan bombarderats med kommentarer på internet.

Kanske beror denna reaktion på att inte alltför länge sedan såg Emma ut som en liten flicka som älskar rosa klänningar, regnbågar och enhörningar för alla sina fans. Men efter att ha mognat lite bestämde sig Emma för att ändra sin stil. Och människor som är vana vid att tänka i stereotyper kunde helt enkelt inte lugnt acceptera det. Ja, J.Lo:s dotter brukade vara ett gulligt barn, påminnande om en mjuk, fluffig kattunge som man vill sitta i famnen och gosa med. Men flickan växer som förväntat och förändras. Men samma sak händer med kattungar: de växer och lär sig att släppa ut sina klor. Så det finns i princip inget förvånande i Emmas förvandling.

Många fans försvarade Jennifer Lopez dotter. Inte alla var så kritiska till Emmas utseende. Många uttryckte åsikten att en tonåring bara letar efter sig själv och klär sig så som han känner sig bekväm vid en given tidpunkt. ”I den här åldern klär tonåringar sig ofta så här”, ”Är jeans och en tröja strikt manskläder?”, ”Du tänker i stereotyper. Många stjärnbarn ser ut så här. Den här tjejen passar bara inte in i dina skönhetsnormer,” ”Tonåringar har den här stilen nu. De är så bekväma,” ”Vad, ska hon gå till en möbelaffär med sin mamma i en Rapunzel-klänning?”, skriver användare, förvånade över att andra inte håller igen när de diskuterar en 14-årig flicka.

Även om Jennifer Lopez vanligtvis ser feminin ut, betyder inte det att hennes dotter kommer att kopiera sin mamma i allt. J.Lo kom till möbelaffären i en klänning från Zimmermann med ett ljust blommigt mönster. Konstnären kompletterade sin look med beige sandaler. Vi är dock säkra på att sådana skillnader i moders och dotters stil inte hindrade dem från att klara av sina ärenden i affären.

J.Lo och Ben Affleck tillbringar aktivt tid med varandras barn. Jennifer och Ben har ännu inte barn tillsammans. Men från tidigare äktenskap har de totalt fem barn: två för JLo och tre för Ben. Paret har inga problem med att kommunicera med varandras barn. Jennifer tillbringar till exempel gärna tid med Afflecks arvtagare. Nyligen tog hon tillsammans med sin älskare med sin son Ben från Jennifer Garner till simlektioner. Vi tror att i det nya mansionet kommer kändisarna att bli ännu närmare varandras avkomma. Det finns tillräckligt med utrymme för alla i huset. Bara ha familjesammankomster.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Det är tydligt att Jennifer och Ben försöker väldigt hårt för att se till att både de och barnen känner sig bekväma med att tillbringa tid tillsammans. Jag skulle vilja berömma paret för att inte försöka omforma barnen, utan ge dem utrymme för självuttryck och självupptäckt, vilket är fallet med Emma.

Tycker du att det är normalt för en 14-årig flicka att klä sig på det sätt hon känner sig bekväm med? Även om det är formlösa jeans och tröjor.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: