Cass Elliots dotter avslöjar memoaren för att dela med sig av sin mammas historia och avfärda myten om skinksmörgåsen.

Cass Elliots dotter, Owen Elliot-Kugell, delar med sig av sin mammas historia.

Hon avslöjade för Rolling Stone att hon skriver en bok som heter ”My Mama, Cass”, planerad att komma ut nästa år.

Owen har arbetat på boken i över 10 år och känner sig lite osäker eftersom det är något nytt för henne.

Cass Elliot, som var en del av Mamas & the Papas och känd för låtar som ”California Dreamin'” och ”Monday, Monday”, gick bort 1974 vid 32 års ålder. Hon blev invald i Rock and Roll Hall of Fame 1998.

Owen, som bara var 7 år när hennes mamma dog, kommer att berätta om Cass tidiga liv och hennes roll i 60-talets motkulturrörelse i boken. Hon inkluderar också intervjuer med personer som kände hennes mamma, som Michelle Phillips och Denny Doherty.

Boken kommer att ta upp Cass kamp med vikt och självkänsla. Owen kommer också att ta itu med rykten, som det om hennes mamma som kvävdes på en skinksmörgås.

Owen delade sin frustration över skinksmörgåsskämtet och säger att det inte var rättvist att göra narr av sin mammas död.

”My Mama, Cass” syftar till att visa olika sidor av den berömda sångerskan. Owen tror att hennes mamma var en banbrytare och en framgångsrik kvinna i en mestadels manlig bransch. Hon beskriver Cass som en ikonisk konstnär, en lojal vän och en ensamstående mamma som bara ville ha sin egen familj, vilket var Owen.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: