Brooklyn Nine-Nine Sörjer Förlusten av Älskade Medskådespelaren Andre Braugher: En Hyllning till Kapten Holt

Skådespelarna i Brooklyn Nine-Nine känner sig verkligen ledsna eftersom deras medskådespelare Andre Braugher gick bort på måndagen. Andre, som spelade Kapten Raymond Holt i den roliga polisshowen i åtta år, dog 61 år gammal efter att ha varit sjuk.

Marc Evan Jackson, som spelade Andres skärmsmake Kevin, postade en fin bild av dem från inspelningen på Twitter. Han sa, ”O Kapten. Min Kapten,” och kallade Andre för en gigant, ett geni, en konstnär, en legend och en kraft.

Chelsea Peretti, som spelade Gina Linetti, delade en hjärtevärmande hyllning på Instagram och sa att hon kommer att sakna Andres röst och uttryckte hur lycklig hon var över att få arbeta med honom.

Terry Crews, som spelade Terry Jeffords, kunde inte tro att Andre var borta så snabbt. Han tackade Andre för att han lärde honom mycket och sa att han var tacksam för att känna honom.

Joe Lo Truglio, som spelade Charles Boyle, mindes Andre som en stor skådespelare och familjeman. Han delade en rörande berättelse om att Andre sjöng under lunchraster och uttryckte sin tacksamhet till Andres familj för att ha delat honom med ensemblen.

Dirk Blocker och Joel McKinnon Miller, som spelade Hitchcock och Scully, delade också sin sorg och kärlek för Andre på Instagram.

Melissa Fumero, som spelade Amy Santiago, postade en bild på Andres karaktärs tomma skrivbord på inspelningsplatsen.

Niecy Nash-Betts, som arbetade med Andre på Brooklyn Nine-Nine, mindes honom varmt på Instagram och sa att de hade roligt på inspelningen när hon spelade hans syster.

De officiella Peacock- och Brooklyn Nine-Nine-kontona delade ett inlägg som säger, ”Alltid vår Kapten. Vi älskar dig, Andre.”

Förutom Brooklyn Nine-Nine var Andre känd för sin roll i Homicide: Life on the Street, där han vann en Emmy 1998. Han tjänade en andra Emmy 2006 för miniserien Thief.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: