Brad Pitt siktar på att bygga en familj med sin älskade Ines de Ramon och planerar att bli pappa igen.

Det rapporteras att Brad Pitt siktar på att starta en familj med sin flickvän Ines de Ramon mitt i spänningar med de barn han delar med sin ex, Angelina Jolie.

Skådespelaren vill börja på nytt med smyckesdesignern, särskilt nu när alla vet hur hans barn, särskilt Pax, uppfattar honom som en far.

Brad och Ines är djupt förälskade, och nyligen flyttade hon in i hans herrgård i Los Angeles, vilket visar hur seriösa de är! Han visste från början att Ines ville bli mamma, och de har diskuterat det, med tanke på den 30-åriga åldersskillnaden.

Informanten noterade vidare att några av Pitts vänner blev överraskade över hans beredskap att bli pappa igen, men han insisterade på att han verkligen vill det också.

Källan tillade att efter allt han har gått igenom med sina barn vill han börja på nytt och skapa nya minnen.

Brad blir inte yngre, så det här är något de skulle vilja ha snarare än senare. Han skämtade till och med om att delta i skolskjutsar vid ”70” och hoppas att folk fortfarande kommer att se honom som en hjärtevinnare!

För de som inte vet det, blev det nyligen offentligt att Jolie och Brads adopterade dotter, Zahara, har släppt Hollywoodstjärnans efternamn och bara använder sin mammas efternamn.

Några dagar senare dök ett meddelande från deras adopterade son Pax upp i medierna, skrivet 2020, där han sa att Pitt förvandlade de närmaste människornas liv till en ständig helvete.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: