”Tonåringens bortgång leder till hjärtevärmande upptäckt”: Kistan täckt av gripande meddelanden.

Laura Hillier, en speciell elev från Nelson High School i Ontario, Kanada, ställdes inför leukemi när hon bara var 13 år gammal. Efter att ha varit cancerfri i fyra år återkom sjukdomen tyvärr, och Laura gick bort den 20 januari 2016.

Hennes familjs Facebook-sida ”Hope for Laura” delade sina känslor och sa: ”Hon visade mod, nåd och en stark anda. Laura förblev stark och modig till slutet.”

Laura älskade musik och drama, och alla på hennes skola tyckte att hennes avsked borde återspegla essensen av en årsbokshyllning. Hennes kista förvandlades till en duk av minnen. Familj, vänner, lärare och klasskamrater täckte den med färgglada meddelanden som firade Lauras liv.

Meddelanden som ”Du var musikalisk. Du var konstnärlig. Du var förstående. Du var min bästa vän” och ”Livet är en sång… Sjung tills ditt hjärta är nöjt” prydde kistan och symboliserade Lauras livliga anda.

I en rörande gest till ära för Lauras favoritfärg fylldes begravningen av nyanser av lila. Från blommor till människors kläder var lila överallt och firade Lauras kärlek till livet.

För att hålla Lauras minne levande uppmanas människor att donera till Coast to Coast, en välgörenhetsorganisation som bekämpar barncancer.

Lauras korta resa är en påminnelse om att uppskatta livets skönhet och att värdesätta varje ögonblick.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: