Oprah Winfrey strålar på premiären av ’The Color Purple’: Öppnar upp om sin viktminskningsresa.

Oprah Winfrey såg fantastisk ut på premiären av ’The Color Purple’ i Los Angeles på onsdagen. Hon pratade om sin nyligen viktminskning och sa att det inte bara är en sak utan en kombination av ansträngningar. Den 69-åriga mediamogulen delade med sig att hon är fast besluten att behålla sin nya look och nämnde att hon tränar på en löpband.

Oprah, som producerade den kommande musikalfilmen och spelade Sofia i den ursprungliga filmen från 1985, diskuterade sin viktminskningsresa under en panel i september. Hon avslöjade att hennes högsta vikt var 237 lbs och hur folk behandlade henne annorlunda när hon vägde över 200 lbs, särskilt när hon köpte kläder.

Skådespelerskan och filantropen har varit öppen om att använda WeightWatchers för att gå ner i vikt och nämnde sitt långsiktiga åtagande till programmet. Hon betonade att möta stigma och nedlåtande bemötande på grund av sin vikt men uttryckte beslutsamhet att fortsätta sin träningsresa.

Den nya filmen, baserad på Alice Walkers roman, förväntas släppas den 25 december, och Oprah såg fantastisk ut på röda mattan, visande upp sin lila klänning, matchande accessoarer och lockiga frisyr.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: