”Hon borde inte skryta på det sättet.” Så här ser 54-åriga Nicole Kidman ut nu.

För många fans har Nicole Kidman varit standarden för kvinnlig skönhet i många år. Naturligtvis är hon inte längre 18 år och åren tar ut sin rätt. Men värdiga kvinnor är vackra i alla åldrar. Titta på Monica Bellucci, hon lyckas förbli oefterhärmlig även vid 57 års ålder. Monica är inte rädd för tiden, men detsamma kan inte sägas om Nicole. Skådespelerskan är mycket rädd för att åldras. Dessutom oroar hon sig för att detta ska ha en dålig effekt på hennes karriär. Låt oss se om hon borde oroa sig för detta. Hur ser Nicole Kidman ut nu och vad tycker fansen om hennes utseende? Låt oss prata om detta.

Nicole Kidman nu: varför skådespelerskan är så rädd för åldrande Den 54-åriga Hollywoodstjärnan lägger ner mycket ansträngning för att se yngre ut än sin ålder. Och det handlar inte bara om träning, näring och självvård. Skådespelerskan gick ibland mycket långt i sitt önskemål att bevara sin ungdom, till och med att ta hjälp av plastikkirurger. Men Nicoles fans är säkra på att hon inte gjorde något bättre för sig själv. Tvärtom. På grund av hennes strävan efter ett idealiskt ansikte utan en enda rynka förlorade Kidman sin tidigare aristokrati.

Skådespelerskans senaste foto på hennes Instagram upprörde helt hennes fans. Många kände inte ens igen Nicole på bilden. Kanske har skådespelerskan opererat sig igen. Eller kanske ljuset bara inte föll rätt eller sminket blev fel. Oavsett så har många kommit fram till att Kidman inte längre är densamma.

”En promenadskräckfilm. Den här looken!”, ”För 10 år sedan såg hon helt enkelt underbar ut. Och jag tänkte: wow! Så, det är möjligt – att inte åldras! Men mirakel händer inte, tyvärr”, ”Vad är fel med hennes öronsnibbar?”, ”Naturligtvis borde hon inte pumpa upp sig själv på det sättet. Men hon sa rent ut – rädsla för åldrande och Hollywood-standarder”, ”Plastikmänniskor”, ”Vilken skönhet hon var! Tunna, genomskinliga, vitfärgade – bara en porslinsfigurin. Nu är det naturligtvis omöjligt att känna igen henne”, skriver de på internet om Nicole Kidman.

Det handlar om karriär Nicole Kidman har byggt en lysande karriär i Hollywood. Och, förresten, filmer och TV-serier med hennes medverkan fortsätter att släppas regelbundet. Nicole verkar ha satt ribban högt för sig själv och blir nu förskräckt när hon inser att hon kanske inte når sin egen ribba. Skådespelerskan oroar sig för att hon med åldern kommer att bli mindre efterfrågad.

Som Kidman själv säger är hon inte längre ung, men inte heller gammal. Och det är mest svårt för sådana skådespelerskor att hitta en roll. ”Det finns en uppfattning i branschen att det inte finns någon framtid för kvinnliga skådespelare efter 40. Självklart fick jag aldrig direkt höra att mitt bäst-före-datum hade gått ut. Men det var ofta situationer när de tackade nej till mig och helt enkelt visade mig dörren,” klagar Nicole Kidman.

Nicole Kidman försökte mycket för att behålla sin ungdom Nicole följer en hälsosam livsstil. Träning och rätt näring betyder mycket för henne. Även kvalitativ självvård. Men vid ett tillfälle, enligt skådespelerskan, räckte inte detta. Då bestämde hon sig för att träffa en plastikkirurg. Först fick Kidman Botox. Men stjärnan fick inte det önskade resultatet.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nicole Kidman (@nicolekidman)

”Jag försökte mycket, men förutom sport och rätt näring spelar de flesta saker ingen roll. Jag försökte till och med Botox, men jag gillade inte hur mitt ansikte såg ut efter det. Nu gör jag inte det längre och jag kan röra i pannan igen,” delade skådespelerskan en gång med sig.

Alla har sina egna demoner i huvudet, som man säger. Och Nicole borde bara börja lösa sina problem med dem. Det är inget fel med naturligt åldrande. Många skådespelerskor, för vilka deras karriärer också betydde mycket, har länge insett detta. Nyligen till exempel skrev vi om Jennifer Garners skönhetsfilosofi. Skådespelerskan är inte rädd för åldrandet och accepterar varje rynka med glädje.

Tycker du att Nicole Kidman ser naturlig ut nu? Vilket råd skulle du ge till en skådespelerska om du hade möjlighet?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: