”Totalt annorlunda nu”: Berättelse om en kvinna som adopterade två flickor med unika drag och hjälpte dem.

Christen Williams arbetade som lärare och var en karriärperson, så hon ägnade inte mycket uppmärksamhet åt sitt personliga liv. Men kvinnan ville verkligen ha en familj och barn, och en dag log ödet mot henne.

Christen reste runt i Indien och träffade där en liten föräldralös flicka vid namn Munny. Ingen ville adoptera flickan på grund av det stora ärret i pannan. Just då insåg Christen att hon inte kunde lämna barnet där och adopterade henne.

Till en början var Munny reserverad, men gradvis öppnade hon sitt hjärta för kvinnan och litade på henne. I sin tur överöst Christen flickan med all sin kärlek.

Senare adopterade Christen ytterligare ett barn vid namn Durga. Hon hittade henne i en soptunna. Hennes ansikte var förstört, men det hindrade inte Christen.

Snart fick många människor reda på den godhjärtade kvinnan som adopterade 2 flickor och ville hjälpa familjen.

Kirurgerna opererade flickorna ett par gånger, så nu skiljer de sig inte från andra. Men Durga behöver fortfarande några ingrepp för att bli av med alla ärr.

För flickorna är utseendet inte det viktigaste. De är glada att äntligen ha hittat en riktig mamma som ger dem kärlek, omtanke och hopp om en ljus framtid.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: