Ikoniska stjärnor från 80-talet som Donna Mills, Loni Anderson och fler samlas för ”A Divas Christmas” på Lifetime.

Ibland kan att hitta kärlek vara så enkelt som att le mot någon söt i kön för kaffe. Men i Lifetimes nya julfilm ”Ladies of the ’80s: A Divas Christmas” är det lite mer komplicerat. I den här filmen bestämmer sig fem såpopera-stjärnor för att hjälpa människor att hitta kärlek under semestern.

Dessa såpopera-stjärnor spelas av Loni Anderson, Morgan Fairchild, Linda Gray, Donna Mills och Nicollette Sheridan. De brukade jobba tillsammans på en såpopera, och nu återförenas de för att spela in det sista julavsnittet.

Men det blir komplicerat eftersom de har gamla oenigheter och börjar bråka under inspelningen. Det här nästan förstör hela julshowen.

När de inser att deras bråk kan ställa in julspecialen, går de med på att komma överens för showens skull. Ännu bättre är att de märker att showens producent, Alex, och regissör, Nell, fortfarande har känslor för varandra. Så, damerna bestämmer sig för att hjälpa dem att komma tillbaka tillsammans.

Den verkställande producenten, Larry A. Thompson, är mycket exalterad över att föra dessa fem fantastiska kvinnor samman för denna julfilm.

Filmen inkluderar också skådespelare som Christopher Atkins, Patrika Darbo, Alec Mapa, och Donna Mills dotter, Chloe Mills. Det finns också en speciell temalåt av ’80-talets popstjärna Tiffany.

Vi vet inte den exakta releasedatumet för ”Ladies of the ’80s: A Divas Christmas” än, men Lifetime kommer att meddela det snart tillsammans med sina andra julfilmer.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: