”Icke en liten bebis”: Hur ser flickan ut nu, med en vikt på 18 kg vid 1 års ålder?

Vår hjältinna är Alia Salim från Indien. Flickan föddes 2013. Till en början fanns det inga tecken på problem. Hon skilde sig inte från andra barn i hennes ålder.

Flickan började kräva mer och mer mat. Hennes föräldrar hade egentligen inget emot sin dotters aptit.

Dock vägde Alia vid någon punkt 18 kg när hon bara var 1 år gammal, vilket är oacceptabelt för en sådan liten baby. Men eftersom flickans föräldrar inte var så förmögna hade de inte råd med en dietist till sin dotter.

Till slut fick många människor runt om i världen höra talas om flickan och hjälpte till att samla in pengar för hennes undersökningar. Som ett resultat började flickan gå ner i vikt på grund av en hälsosam kost och fysisk aktivitet. Nu skiljer hon sig knappt från sina jämnåriga, och på grund av detta är journalisterna inte längre intresserade av denna familj.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: