Brudgummen från det Internet-kända ’Bröllopet i århundradet’ står inför ett potentiellt livstidsstraff.

En man vid namn Jacob LaGrone, känd för ett stort och extravagant bröllop som blev berömt på sociala medier, kan hamna i fängelse under mycket lång tid. Han är 29 år gammal och är i trubbel för att ha skjutit mot tre poliser i Texas. Detta hände i mars, och nu står han inför allvarliga anklagelser.

Poliserna från Westworth Village svarade på en rapport om skottlossning, och de säger att LaGrone sköt mot dem. Anklagelserna säger att han medvetet hotade att skada poliserna och använde ett vapen under attacken.

Om han blir funnen skyldig kan han hamna i fängelse under mycket lång tid, kanske till och med resten av sitt liv. Domstolen erbjöd honom ett avtal om 25 år i fängelse, men det är inte klart om han kommer att acceptera det.

LaGrone blev känd för att spendera mycket pengar på sitt bröllop med Madelaine Brockway. De uppges ha spenderat 59 miljoner dollar på en femdagarsfest i Paris, Frankrike. Bröllopet kallades av många för ”Bröllopet i århundradet”. De hade en lyxig vistelse på Palace of Versailles, lunch på Chanel Haute Couture Suite, middag på operahuset i Paris och till och med en framträdande av Maroon 5.

Bröllopsregistret, som är en lista över presenter de ville ha, inkluderade dyra föremål som figurer för 735,00 dollar, en silvertekanna och kaffeservis för 2 950,00 dollar och ett kristallfjärilshus för 12 500,00 dollar.

Brockway, bruden, är 27 år gammal och driver sin egen verksamhet i Fort Worth. Hennes far äger en Mercedes-Benz-återförsäljare i Florida. Människor som arbetade med bröllopet delade med sig av det på TikTok och sa att det var en ära att arbeta med paret.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: