Al Roker Uttrycker Glädje Över Första Julen som Morfar i Exklusiv Intervju

Al Roker är entusiastisk inför sin första jul som morfar. Han pratade med PEOPLE vid en händelse i New York City tillsammans med sin fru Deborah Roberts om deras planer med deras 6 månader gamla barnbarn, Sky Clara Laga, och hennes föräldrar, Courtney Roker och Wesley Laga.

Roker, som är 69 år gammal, sa att det är spännande att ha ett nytt barnbarn. Han ser fram emot en annorlunda typ av jul. Deborah, som är 63 år gammal, tillade att för dem är julen allt om familj, särskilt eftersom deras familj är spridd. Så, i år planerar de att ha en intim fest.

Al Roker har en dotter som heter Courtney, som är 36 år gammal, med sin första fru, Alice Bell. Han har också en 25-årig dotter som heter Leila och en 21-årig son som heter Nicholas Albert med Deborah.

I november firade Al Roker sin första Thanksgiving med Sky och delade en familjebild på Instagram från Macy’s Thanksgiving Day Parade.

Roker blev känslosam när han talade om Skys födelse i Today show och sa att det är en magisk upplevelse. Att hålla sin barnbarn fick honom att tänka på när han höll henne mamma för nästan 35 år sedan.

Denna jul är speciell för Roker eftersom han hade hälsoproblem förra året under helgerna. Han publicerade en bild förra året på sin familj i Peanuts-pyjamas när de firade jul tillsammans. Han är tacksam för sin hälsa i år och önskar alla en god jul.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: