48-åriga Eva Longoria förändrar radikalt sin image.

48-åriga Eva Longoria har aldrig varit rädd för djärva experiment. Hon påminner om sin karaktär från den populära serien ”Desperate Housewives”. Longoria förändrar sin image utan ansträngning och visar alla hur stilig man kan se ut i de mest vanliga sakerna.

Fansen är vana vid att se Eva med långt hår, så det blev en chock för dem när hon bestämde sig för en så extremt kort klippning.

År 2016 gifte sig den kända skådespelerskan. Detta var hennes tredje äktenskap. Den här gången blev hon hustru till en entreprenör. Att döma av hennes foton och alltid vackra utseende har hon äntligen funnit verklig kvinnlig lycka. Paret har varit tillsammans i 7 år, och de har också en liten son som nu är fem år gammal.

Det är därför skådespelarens blogg är fylld med många lyckliga familjefoton. Samtidigt förblir Eva sig själv – hon gläder ibland fansen med utmanande foton som upprepade gånger visar hennes fantastiska figur, trots sin ganska respektable ålder. Vi påminner om att skådespelerskan redan är 48 år gammal.

Som fans av skådespelerskan noterar har Eva inte förändrats en enda bit sedan början av sin karriär i den berömda serien. Tvärtom, för varje år som går blir hon mer attraktiv och vacker. Den här gången, när hon ändrade frisyr, öste fansen henne med trevliga komplimanger.

Eva Longoria valde en klassisk bob utan lugg. För sitt offentliga framträdande stylade skådespelerskan sitt hår med topparna inåt, vilket framhävde hennes perfekta ansiktsform. Dessutom valde stjärnan en fantastisk outfit bestående av svarta utsvängda byxor, en jacka och en glänsande blus.

Longoria fortsätter att glädja sina fans med ett magnifikt utseende, och hennes bilder blir trender gång på gång, med varje dam som försöker replikera hennes stiliga och modeframåt image.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: