”Weighed 293kg at 10”: Pojken Arya Permanos öde

Arya Permano gillade att äta mycket redan från barndomen. Och eftersom hans föräldrar inte ägnade särskild uppmärksamhet åt hans kost, började pojken snabbt bli större. Tja, efter allt var barnets mat fet och högkalorisk.

Mamma och pappa blev oroliga när Arya började röra sig med svårighet på grund av övervikt. Det var då föräldrarna bestämde sig för att låta sitt barn undersökas.

Doktorerna föreslog naturligtvis att pojken skulle sätta sig på en sträng diet. När han ställde sig på vågen blev alla chockade – vid tio års ålder vägde Arya inte mindre än 192 kg.

En sådan kroppsform orsakade inte bara fysisk, utan också mental obehag, eftersom pojken blev mobbad av sina jämnåriga. Detta hjälpte pojken att dra slutsatsen att det var hög tid att gå ner i vikt.

Förutom det hade pojken alltid drömt om att bli fotbollsspelare. För att uppnå den här drömmen var han tvungen att ta hand om sin fysik.

Tyvärr gav inte kosten några uppenbara resultat, så doktorerna beslutade att operera på hans mage. Först efter operationen började han gå ner i vikt.

Snart lades träning till kosten. Pojken kunde nu röra sig lätt och det hade till och med en effekt på hans humör. På 3 år förlorade pojken över 100 kg vikt.

Nu är Arya inte annorlunda än sina jämnåriga och ser fantastisk ut. Och vad som är viktigast – hans hälsa är inte i fara, och han kan äntligen förverkliga sin dröm och spela fotboll.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: