”Vad är det med honom?”: Fans var definitivt nyfikna på det unika utseendet hos Paris Hiltons barn!

För några dagar sedan delade 42-åriga Paris Hilton ett nytt foto som både gladde och oroade hennes fans. På bilden syns Hilton med sin nio månader gamla son, Phoenix, som hon sällan visar upp. Fansen var glada över att få se hur den växande bebisen såg ut. Men en detalj i hans utseende oroade vissa.

Paris Hilton's baby son Phoenix trolled on social media over the shape of his head | news.com.au — Australia's leading news site

För detta foto poserade Paris, otroligt stolt över sin son, i en svartvit klänning med axlarna neddragna och höll Phoenix i sina armar. För fotograferingen klädde Hilton sin baby mycket stiligt – i en T-shirt från Burberry med en signaturrutig tryck och små sneakers från samma märke. Paris ser helt lycklig ut på bilden och strålar av glädje, och hennes son ser ganska lycklig och leende ut.

Paris Hilton Shared Photos of Her Son, and People Began to Worry About the Baby's Health / Now I've Seen Everything

Fansen började genast diskutera pojkens utseende. De flesta av dem var helt förtjusta. Hans klara blå ögon berörde några, och andra med hans charmiga leende. Och någon noterade att hans ansikte omedelbart visade vilket snällt och kärleksfullt hjärta han hade. Men vissa fans uttryckte oro över den konstiga formen på bebisen huvud. Tidigare hade ingen lagt märke till detta, eftersom Paris till exempel klädde pojken i en Panama-hatt på den tidigare bilden.

Paris Hilton Shares Photos of Son Phoenix and Sparks Concern, “Bring Him to the Doctor!” / Bright Side

Alarmerade fans noterade att varken Paris eller hennes make, Carter Reum, barnets far, har samma huvudform. Den något svullna övre delen av barnets skalle ledde följarna att tro att Phoenix kanske lider av hydrocefalus, det vill säga vatten i hjärnan. Men förutom formen på hans huvud finns det ingen anledning att misstänka en så allvarlig sjukdom hos Phoenix.

Paris Hilton cuddles up to her newborn baby boy Phoenix in heartwarming Instagram snaps | Daily Mail Online

Dessutom, alldeles nyligen, på Jimmy Fallons TV-show, skröt Hilton om att hennes son redan hade lärt sig att säga sitt första ord. Så han har inga utvecklingsförseningar, vilket troligen skulle följa med den sjukdom som fans misstänker.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: