«The seventh child of Alec Baldwin and his wife has drawn criticism for its name. Fans have dubbed it DISGUSTING.» 😫

På söndagen födde Hilaria Baldwin sitt sjunde barn med maken Alec Baldwin, men den glada nyheten skuggades av följare som tog upp samma kritik mot spädbarnets namn.

Det hela härstammar från Hilarias spanska härkomst, som hon tidigare har anklagats för att ”fejka”.

Om du har missat det kommer Hilaria från Boston, inte Spanien, som det visade sig. Hon har till och med anklagats för att ha hittat på en accent och glömt vad det engelska ordet för gurka är. Det avslöjades också att hon tidigare hade gått under namnet Hilary, inte Hilaria på spanska.

Hilaria och Alec Baldwin Kritiserade för Namnet på Sitt Sjunde Barn Naturligtvis höjde många på ögonbrynen när hon avslöjade att hennes barns namn var Ilaria Catalina Irena.

Hilaria delade nyheten om sin dotters ankomst på Instagram med texten: ”Hon är här! Vi längtar efter att dela med oss av vår lilla dröm som gått i uppfyllelse med er.” Hilaria tog också upp det faktum att hennes födelseplats hade felaktigt angetts som Mallorca i en online-biografi som hennes managementbolag hade gjort åt henne, vilket var ett ”nedslående” misstag.

Hilaria and Alec Baldwin Called Out for Name of Their Seventh Child

Dessutom avslöjade yogainstruktören för tidningen att trots att Hilary var hennes födelsenamn valde hon att gå under namnet Hilaria eftersom det var så hennes spanska familj adresserade henne. Hilaria sa: ”Det jag har delat med mig av om mig själv är mycket tydligt.” Den 21 oktober 2021 gick Baldwins pistol av när han övade på inspelningsplatsen, vilket ledde till att 42-åriga filmfotografen Hutchins dog.

Alec Baldwin and wife Hilaria Baldwin welcome seventh child - find out  unique name here | HELLO!

Hutchins familj stämmer honom för mordet, men han har aldrig erkänt att han var inblandad och har lovat att ”aldrig rikta ett vapen mot någon och avfyra det mot dem”. Pistolen kunde dock ”inte avfyras utan att avtryckaren drogs”, enligt händelsen.

Hilaria Baldwin shares adorable video of one-month old son Romeo | Daily  Mail Online
Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: