”Se denna bedårande lilla flickas imponerande konståkningsmoves!”

”Denna lilla flicka är definitivt på väg att göra stora saker. Människor säger att det verkligen är viktigt att lära barn färdigheter när de är mycket unga. Nåväl, den här flickan lär sig åka skridskor samtidigt som hon lär sig gå! Om hennes föräldrar fortsätter att uppmuntra henne och hon fortsätter att tycka om det, kanske vi ser henne vinna en guldmedalj på vinter-OS om några år. Hon har lite tid innan hon officiellt kan tävla, men vi är ganska säkra på att hon växer upp i en familj som bara vill att hon ska vara lycklig.

När barn får träning i sport eller lär sig en konst hjälper det dem att känna sig mer självsäkra och bli bättre på att umgås. Så länge den här lilla flickan älskar det hon gör kommer hon alltid att vara tacksam mot sina föräldrar för att de låter henne prova något coolt och intressant.

Det spelar ingen roll om det är att spela ett musikinstrument eller göra karate – barn överallt drar stor nytta av att lära sig något nytt och spännande!”

https://youtu.be/1kKIGrIFuXY
Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: