”Räddad av mirakel”: Hur ser flickan, som hittades i sopor med en allvarlig sjukdom som spädbarn, ut nu?

Från tid till annan verkar det som om världen inte längre kan överraska oss med sin grymhet, men vår berättelse idag kommer att chockera även människor med stålnerver. Historien började för ett par år sedan när en flicka vid namn Sarah Conk anlände till Haiti för att arbeta som terapeut på ett av de terapeutiska centren. Det är känt att den här regionen skiljer sig från andra genom sin nivå av fattigdom. På grund av detta får många barn inte rätt medicinsk vård.

En dag fördes en 3 månader gammal liten flicka till Sarah, som var allvarligt sjuk – hon hade en svår form av hydrocefalus. Barn med sådana problem behöver särskild vård och även i mer utvecklade länder överlever dessa barn inte alltid ens några månader. Uppenbarligen behövde knappt någon detta barn.

Den lilla patienten genomgick en särskild operation, efter vilken hon skulle ha åkt hem med sin mamma. Men mamman ville inte riktigt ta hand om sitt allvarligt sjuka barn. När mamman äntligen kom efter barnet varnades hon – barnet skulle behöva genomgå procedurer.

Men efter varningen besökte varken mamman eller barnet sjukhuset. Sarah kände att något var fel och bestämde sig för att besöka dem själv.

Sarah kunde knappt hitta barnet bland skräpet och ensamheten. Uppenbarligen lämnades hon där utan nåd. Men flickan verkar ha en kraftfull skyddsängel, eftersom hon på sin livsväg mötte Sarah.

Flickan tar fortfarande hand om barnet, som nu är hennes dotter. Barnet är omöjligt att känna igen! Hon är lycklig och älskad, vilket är mycket viktigt för varje barn.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: