”Profetisk sändning”: Paul Harveys varning från 1965 blir sann 54 år senare.

År 1965 gjorde en populär radiokommentator vid namn Paul Harvey några förutsägelser i en sändning som visade sig vara förvånansvärt korrekta 54 år senare. Harvey hade en massiv publik, med nästan 24 miljoner lyssnare varje vecka under fyra decennier från 1950-talet.

I sin sändning började Harvey med ett hypotetiskt scenario och sa: ”Om jag var Djävulen.” Han talade om att vilja sprida mörker över hela världen och ta kontroll över Förenta staterna. Han nämnde användning av vilseledande taktiker som ryktesspridning och att påverka ungdomar att tvivla på Bibeln.

Harvey föreslog att uppmuntra unga gifta människor att prioritera umgänge framför arbete och att avvisa starka religiösa eller moraliska övertygelser. Han talade också om att manipulera äldre genom att omdefiniera bön och få dem att fokusera på auktoritetsfigurer i Washington.

Han föreslog att korrumpera litteratur och underhållning för att göra dem mer lockande genom att introducera explicit innehåll. Harvey föreslog också att infiltrera fackföreningar för att främja arbetslöshet och förespråka användning av droger och alkohol för att distrahera och bedöva människor.

I sin ”profetia” talade Harvey om att påverka utbildning för att prioritera intellektuell tillväxt över emotionellt välbefinnande och att ersätta religion med psykologi. Han nämnde till och med att påverka rättssystemet för att fälla domar mot Gud och till förmån för omoraliskt innehåll.

Harvey avslutade med att föreslå en samhällsutveckling där ambition utrotas genom att ta från de rika och ge till de fattiga tills alla arbetar under en polisstat. Han talade om att dela upp familjer och sända kvinnor för att arbeta under hårda förhållanden.

Personen som delar denna information nämnde att de lyssnade på Paul Harveys inspelningar med sin mamma på 1970-talet och påpekade noggrannheten i Harveys förutsägelser från för 54 år sedan.

Titta på videon nedan för att höra Paul Harveys kommentarer och dela dina tankar om du tror att hans förutsägelser har blivit sanna.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: