”Michael’s återfödelse: Jacksons yngste son, 21 år gammal, liknar sin far förbluffande!” 😏

Uppkomsten av Prince Michael Jackson II, populärt känd som Blanket, popikonen Michael Jacksons yngste son, belyser tiden som går när världen fortsätter att hedra hans oförglömliga arv. Vid 21 års ålder får Blanket uppmärksamhet för att vara den musikaliska legendens efterträdare men också för att ha en stark likhet med sin välkända far.

Prince Michael Jackson II har en slående likhet med Michael Jacksons ungdomliga ansikte i nyligen tagna spontana foton på gatorna i Los Angeles.

Till skillnad från sina äldre syskon föredrar Blanket att leva ett lugnare och mer tillbakadraget liv och undvika rampljuset. Men paparazzin lyckades få några bilder på honom, vilket väckte en storm av beröm och kritik från följare över hela internet.

Kommentarer som ”Det här är Michael återfödd”, ”Vilken snygg kille” och ”Den yngste sonen är mycket lik Jackson, till skillnad från Paris och Prince” publicerades på sociala medieplattformar.

Några observerade att de inte hade ärvt sin fars musikaliska talang, men många kommenterade också den märkbara genetiska likheten och sa saker som ”Naturen vilade på dem”.

Fans kommer till enighet – som baseras på online-diskussioner – att Blanket, på egen hand, hedrar sin far med sitt unika men ändå igenkännliga utseende.

Enighet bland internetanvändare är att han är en ”exakt kopia av Michael”, vilket har lett till diskussioner om Michael Jacksons arv och människors fortsatta intresse för Jackson-familjen.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: