Hur sönerna till den briljanta Sophia Loren ser ut och vem de är.

Den briljanta Sophia Loren är redan 88 år gammal, men hon fortsätter fortfarande att ta hand om sina barn. Den italienska skådespelerskan och sångerskan kallas rättvist en diva. Hon förtjänade den titeln. Men karriären är inte det enda som intresserar Sophie i livet. Hennes främsta mål och dröm var barn och en stark familj. Sophias barn har redan vuxit upp och blivit framgångsrika människor som gör sin mor lycklig. Men innan dess var skådespelerskan tvungen att utstå mycket sorg.

Sophia Lorens barn Sophia Loren har blivit en favorit hos den globala allmänheten; hon är känd och respekterad långt utanför gränserna för sitt hemland Italien. Men få människor vet att världsberömmelsen inte speciellt glädde stjärnan. Hon ville ha lugn familjelycka och drömde verkligen om barn. Sophie kunde inte uppnå det hon ville: alla försök var förgäves, hon kunde inte bli gravid. Hon sökte hjälp från läkare var hon än kunde. Pengarna fanns, men det fanns inget resultat. Sophie, som hon erkände, hade två missfall, vilket var mycket nedslående för kvinnan.

Äldste sonen När skådespelerskan var 34 år gammal blev hon äntligen mamma. Sophies lycka kände inga gränser. För att bära ett barn var hon redo att göra vad som helst. Lauren satte sin karriär på paus och följde alla instruktioner från den framstående läkaren i Genève. Han beordrade strängt att vara hemma, ligga mer och vara mindre nervös. Pojken fick namnet Carlo – till hans fars ära.

Sophia Loren ägnade mycket tid åt sin son. Hon ville känna alla orosmoment i moderskapet så mycket som möjligt, så hon anställde inga barnflickor eller assistenter. Nu är Carlo redan över 50 år gammal, men hans mamma fortsätter att visa omsorg. För föräldrar förblir barn alltid barn. Carlo har sin egen familj och är en framgångsrik dirigent.

Sophia Lorens andra son Sophie ville ha fler barn. Fem år efter Carlo föddes hennes andra son. De kallade honom Eduardo. Den här graviditeten var lika viktig för Sophia Loren. Hon följde igen läkarens råd och tillbringade tid hemma i fullständig frid. Efter födseln av en pojke funderade skådespelerskan allvarligt på att ägna sig helt åt sin familj. Och faktiskt försvann hon från skärmen.

Sonen Eduardo blev en känd regissör. Han bjöd till och med in sin mor att spela huvudrollen i en av sina filmer. Sophia Loren hade en ganska lång paus i sin karriär, men trots detta spelade hon, som alltid, sin roll briljant. Ärligt talat skulle ingen ha trott att hon inte hade agerat på länge.

Eduardo, liksom Carlo, har sin egen familj. Han har redan barn. Nu är Sophia Loren inte bara en lycklig mamma utan också en mormor. Och även om hon vid 86 års ålder inte visas i offentligheten så ofta, är varje av hennes framträdanden något otroligt och en stor glädje för alla fans av hennes talang och kreativitet.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: