“Hur ovanligt!”: Hur mår flickan med stora ögon

Idag ska vi berätta om en flicka med en mycket ovanlig utseende. Babyn har faktiskt väldigt stora ögon.

Melanys föräldrar stöter alltid på komplimanger till sin dotter på sociala medier, eftersom babyn verkligen är mycket vacker. Men de kan inte bestämma sig för om de ska vara glada eller ledsna över det, eftersom babyns ögon inte bara är stora – det är på grund av Axenfeld-Rieger syndromet.

Med en sådan diagnos kan flickan inte gå ut utan solglasögon, även om solen inte är så stark. Men det senare är hennes värsta fiende.

Säkert behandlar många människor bebisen med positivitet, skickar regelbundet hennes mamma, Karina, texter med stödjande och beundrande ord. Men det finns människor som är rädda för ett sådant utseende på ett barn.

Det är på grund av dessa negativa ord som Melanys mamma oroar sig för sin dotters framtid – hur kan hon gå vidare i livet utan att stöta på svårigheter.

Nu är Melany 4 år gammal och känner ingen försummelse. Dessutom är familjen lycklig trots dotterns sjukdom och uppfostrar ytterligare två barn.

Dessutom tror många människor att den ovanliga flickan har stora chanser att börja en modellkarriär, så, vem vet, kanske växer hon upp till en framtida stjärna?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: