En berättelse om triumf: Från oönskad till blomstrande – Den inspirerande resan för en pojke som en gång förbises för adoption

Det här är historien om en mycket snäll kvinna vid namn Priscilla Morse. Hon och hennes man hade redan två vuxna barn, men de kände en stark önskan att adoptera ett barn från ett barnhem. De valde en liten flicka med Downs syndrom och gav henne ett kärleksfullt hem.

Men Priscillas godhet slutade inte där. En dag såg hon en bild på en sjuk och övergiven pojke vid namn Ryan online. Hon kände omedelbart behovet av att hjälpa honom, och hennes man höll med utan tvekan. De reste hela vägen till Bulgarien för att hämta hem Ryan.

När de träffade Ryan var han mycket sjuk och såg mycket ledsen ut. Men Priscilla och hennes man tog hand om honom, och efter några månader började Ryan må bättre. Han lärde sig till och med att äta själv och började kommunicera.

Nu ska Ryan snart börja skolan, där han kommer att lära sig många saker. Det viktigaste är att han ser lycklig ut, och det visar att all ansträngning som Priscilla och hennes man har lagt ner var värt det.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: