Den inspirerande förvandlingen av bruden som trotsade onlinekritik.

I personliga preferensfrågor har människor ofta olika åsikter. Det beror på att det som en person tycker är vackert kanske inte uppskattas av en annan.

För några år sedan delade ett ryskt par bilder från sitt bröllop på sociala medier. De förväntade sig inte att dessa bilder skulle bli mycket populära av oväntade anledningar. Vissa människor tyckte att brudens utseende var roligt eftersom hon var större än brudgummen. Som ett resultat gjordes många negativa kommentarer och skämt om dem på internet.

Endast några få nära vänner och familjemedlemmar gratulerade paret och stöttade dem. Tyvärr fanns det många sårande kommentarer. Vissa antog till och med felaktigt att brudgummen bara gifte sig med kvinnan för att hon kanske var förmögen, vilket inte var sant.

Detta olyckliga händelse inträffade för ungefär sex år sedan. Förvånansvärt nog delas fortfarande bilderna och människor fortsätter att göra elaka kommentarer även nu.

Nyligen stötte en reporter på det virala fotot av paret och beslutade sig för att undersöka om de fortfarande var tillsammans. Vad han fann var att paret fortfarande var djupt förälskade, precis som när de gifte sig. Vad som överraskade honom var dock hur mycket kvinnan hade förändrats sedan hennes foto delades som ”världens fulaste brud”.

Idag skulle du knappt känna igen henne. Hon har gått ner mycket i vikt, ändrat frisyr och hennes modesinne är annorlunda.

Inte många människor kan säga att de har gått igenom en sådan stor förvandling i sina liv. Det krävs en otrolig mängd engagemang för att uppnå något sådant.

Vi vet inte riktigt vad som motiverade henne att göra denna förändring. Vissa tror att det kan ha varit pressen från sociala medier, även om hennes man älskade henne som hon var.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: