Cass Elliots dotter avslöjar memoarer för att dela sin mammas historia och avfärda myten om skinkmackan.

Cass Elliots dotter, Owen Elliot-Kugell, delar med sig av sin mammas historia.

Hon avslöjade för Rolling Stone att hon skriver en bok med titeln ”Min mamma, Cass”, som ska komma ut nästa år.

Owen har arbetat med boken i över 10 år och känner sig lite osäker eftersom det är något nytt för henne.

Cass Elliot, som var en del av Mamas & the Papas och känd för låtar som ”California Dreamin'” och ”Monday, Monday”, gick bort 1974 vid 32 års ålder. Hon invaldes i Rock and Roll Hall of Fame 1998.

Owen, som bara var 7 år när hennes mamma dog, kommer att prata om Casss tidiga liv och hennes roll i 60-talets motkulturrörelse i boken. Hon inkluderar också intervjuer med personer som kände hennes mamma, som Michelle Phillips och Denny Doherty.

Boken kommer att ta upp Casss kamp med vikt och självkänsla. Owen kommer också att ta itu med rykten, som det om att hennes mamma kvävdes av en skinkmacka.

Owen delade sin frustration över skämten om skinkmackan och sa att det inte var rättvist att göra narr av sin mammas död.

”Min mamma, Cass” syftar till att visa olika sidor av den berömda sångerskan. Owen tror att hennes mamma var en pionjär och en framgångsrik kvinna i en mestadels manlig bransch. Hon beskriver Cass som en ikonisk konstnär, en lojal vän och en ensamstående mamma som bara ville ha sin egen familj, vilket var Owen.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: