7-årig sensation sätter världsrekord med ovanligt långa ben

Träffa Maki Karrin, en 17-årig tjej som bor i USA, som har gjort rubriker för att ha de längsta benen i världen. Hennes ben är imponerande 208 cm långa, och vad som är ännu mer anmärkningsvärt är att de fortfarande växer.

Makis vänstra ben mäter 135,3 cm, medan hennes högra ben är något kortare med 134,3 cm. Denna unika egenskap har gett henne ett världsrekord. Trots den ojämna längden utgör det inga problem för henne.

Att ha så långa ben har dock sina utmaningar. Maki finner ofta det svårt att passera genom dörrar, och hon skämtar om att det är en lättnad när hon inte rör kristallkronorna. Att hitta bekväma kläder är en kamp, eftersom vanliga affärer inte har hennes storlek, vilket får henne att beställa kläder till sin garderob.

Trots dessa utmaningar är Maki framgångsrik i basket och anser sig vara lyckligt lottad i det avseendet. För närvarande går hon på en atletisk skola och drömmer om att spela för ett professionellt basketlag i framtiden.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: