Var är den där knubbiga flickan? Så här ser John Travoltas dotter ut idag.

Ofta följer kändisbarn i sina föräldrars fotspår, men ibland väljer de en helt annan väg. Ella Blue Travolta, den 22-åriga dottern till en berömd amerikansk skådespelare, hamnade i den första kategorin, eftersom hon aktivt försöker sig som skådespelerska. Ella gör goda framsteg och kan redan kallas en självständig stjärna. Det är otroligt hur fort söta Ella har vuxit upp. Det verkar som om fansen nyligen tittade på hennes barndomsfoton på den berömda pappans sociala nätverk. Och nu dyker Ella upp allt oftare på olika evenemang. Det finns ingen tvekan: hon kommer att erövra stjärnfesten.

Hur 22-åriga Ella Blue Travolta ser ut Ella deltog nyligen i en fest för varumärket Neiman Marcus. Flickan gjorde sig hörd och nu håller hon ständigt intresset vid liv hos allmänheten med sina sociala framträdanden. Tidigare kallades Ella en kopia av sin far. Se själv. Känner du igen John Travoltas drag i Ellas utseende?

Vid 22 års ålder hade Ella redan utvecklat en elegant stil. På festen bar hon en svart lakonisk klänning. Flickan betonade sin midja och övergripande smala figur med ett Dior-bälte. Ett intressant tillägg till looken var en stickad kofta med knappar, som Ella kastade över axlarna. Du kanske omedelbart tror att det här är en klänning med en cape, men nej. Detta är en vanlig kofta.

En tjejs framgång i filmen Självklart hjälpte John Travolta sin dotter att ta sina första steg inom storfilm. För tre år sedan debuterade hon i filmen ”The Poisonous Rose”. Det här är en amerikansk-italiensk thriller där Ellas kollegor på platsen var, förutom hennes far, Morgan Freeman, Kat Graham, Brendan Fraser och andra kändisar. Inte en dålig ansökan om framgång, håller du inte med?

Men Ella vill inte sitta under sin pappas vinge hela tiden. Hon försöker göra sin egen väg inom skådespeleriet. Så Ella kommer snart att spela i en ny film – en ovanlig version av Alice i Underlandet. Händelserna kommer att äga rum i Europa. Alice, som kommer att spelas av Ella Travolta, kommer att träffa den galne hattmakaren William. Äventyr väntar dem i Budapest på natten. Det är också känt att den ryska modellen och skådespelerskan Sasha Luss kommer att medverka i denna film. I hennes gestalt kommer vi att se många referenser till den Röda Drottningens image.

Mamma skulle vara stolt över Ella Vi pratar alla om Ellas pappa. Mamman skulle också vara oändligt stolt över sin dotter. Men, tyvärr, skådespelerskan Kelly Preston, Ellas mamma och Johns fru, gick bort 2020. Hon hade cancer. Kelly fick aldrig se hur triumferande hennes enda dotter började sin resa inom filmbranschen. Och John måste nu klara av rollen som ensamstående far.

Vi är säkra på att Ella snart kommer att göra sig ännu mer hörd. Hon har alla chanser att inte bara bli en känd skådespelerska, utan också en hjärterövare.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: