Taylor Swift introducerar pojkvännen Travis Kelce för sin far i Buenos Aires mitt i drama med en utsåld turné.

Fans och paparazzi har ivrigt följt Taylor Swift och Travis Kelces förhållande sedan september. Det var då paret först fångade fotografers uppmärksamhet och till slut slutade dölja sin kärlek till varandra.

Taylor sågs ofta på Travis matcher i sällskap med fotbollsspelarens föräldrar. Dagen innan Kelce flög till Buenos Aires för att stödja sin flickvän under hennes fredagsframträdande som en del av hennes slutsålda Eras-turné.

Dock ägde inte konserten rum som planerat på grund av dåligt väder. Därför beslutade sångerskan på fredagskvällen att spendera tid med sin familj – tillsammans med sin pojkvän och hennes 71-åriga far, Scott Swift, som hade kommit för att delta i sin dotters framträdande. Föregående torsdag hejade han på henne från publiken, och nästa dag utvärderade han hennes nya partner.

Enligt insatta källor introducerade Taylor Travis för sin far för första gången den här kvällen. Det sägs att trion åt middag på ”Elena”, en av de bästa restaurangerna i Buenos Aires. Sex köksanställda serverade dem, och restaurangens säkerhet måste se till att ingen från den trånga matsalen störde kändisen. Efter några timmar (och förändringar av rätterna) lämnade Taylor, hennes far och hennes pojkvän restaurangen genom en diskret utgång.

 

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: