”Glad att jag väntade på den rätta”: TV-värden Ty Pennington firar förlovning

Så glad att han har hittat sin sanna kärlek!

Jag har en mjuk plats för realityprogram som syftar till att hjälpa människor i nöd. En av mina favoriter genom tiderna är Extreme Makeover: Home Edition, som leds av den charmiga Ty Pennington. Ty fick först popularitet som snickare på BBC:s Trading Spaces, och hans goda utseende och talang ledde snart till att han fick uppdraget som programledare för Extreme Makeover: Home Edition.

Under nio säsonger förde programmet glädje och lättnad till tusentals familjer genom att ge dem helt nya hem. Ty var förtjust över att vara en del av ett så meningsfullt projekt, men det var inte utan sina utmaningar. I en intervju 2007 med Ability Magazine avslöjade han att de fick över 4 000 videoansökningar varje vecka från människor som begärde hjälp. Även om han inte kunde hjälpa alla, gladdes han över att se att några av familjerna de hade bistått betalade tillbaka genom att hjälpa andra i sin tur.

Även om att vara programledare för showen var en dröm som gick i uppfyllelse för Ty, tog det en avgift på hans personliga liv. Han var så upptagen att han knappt hade tid att träffa sin familj eller flickvän på ett årtionde. När showen slutade 2011 tog han sig an andra projekt, inklusive att vara programledare för andra TV-program och öppnade en designbutik i Los Angeles.

Förutom sina programledaruppgifter på Extreme Makeover: Home Edition, lånade Ty Pennington också ut sin expertis till renoveringar på Trading Spaces och gjorde en framträdande på showen Small Business Revolution: Main Street, producerad av Deluxe Corporation. Nyligen friade han till sin flickvän, Kellee Merrell, som arbetar som sociala medier-manager och är 33 år gammal. Ty presenterade Kellee med en fantastisk diamantring i form av en tårta, och paret förbereder sig för att flytta in i sitt nya hem i Savannah, Georgia. Ty har erkänt att han aldrig förväntade sig att gifta sig, men mötet med Kellee ändrade hans perspektiv.

https://www.instagram.com/p/CR30efCM33h/?utm_source=ig_embed&ig_rid=74984f17-95ba-46c3-b582-27deb928b313

 

Även om Ty inte blev inbjuden att vara programledare för den senaste återupplivningen av Extreme Makeover: Home Edition, bär han inga dåliga känslor. Vi är glada över att Ty har funnit kärleken och håller på att slå sig ner med kvinnan i sina drömmar.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: