Demi Moore säger att Bruce Willis inte längre känner igen henne.

Som det blev känt, kände inte Bruce Willis igen Demi Moore. Detta hände under ett av besöken av Die Hard-stjärnans ex-fru. Men tyvärr beror orsaken på skådespelarens allvarliga sjukdom. Som ni vet har mannen kämpat med afasi sedan mars 2022. Detaljer, som alltid, kommer inom de närmaste minuterna.

Bruce Willis kände inte igen Demi Moore

I över ett år har Hollywood-blockbuster-stjärnan lidit av frontotemporal demens. Vad kan vi säga, sjukdomen har påverkat Bruce Willis tillstånd så mycket att han till och med var tvungen att avsluta sin skådespelarkarriär. Tydligen blir situationen dock sämre för varje dag. Ni ser, mannen glömmer helt enkelt inte bara sina vänner, utan även sin ex-fru.

Förresten, en insidern berättade för Closer att Bruce Willis inte kände igen Demi Moore. Intressant nog besökte skådespelarens ex-fru hans ex-frus hus just häromdagen. Kändisen återvände precis från sin sommarsemester, som hon tillbringade i Italien. Men vilken var hennes förvåning när ”Die Hard”-stjärnan frågade: ”Vem står framför honom?”

”Demi håller kontakten med hans barn och Bruces fru, Emma Heming. Hon hade ingen aning om att sjukdomen hade påverkat honom så mycket. Demi sa att han verkligen inte kände igen henne,” sa insidern i en konversation med reportrar. Men skådespelarna var gifta i 13 år. Dessutom föddes tre döttrar under deras äktenskap: Rumer, Scout och Talulah.

Sjukdomen fortskrider varje dag Naturligtvis kan få föreställa sig att sjukdomen inte bara har gått så långt, utan också fortskrider i en skrämmande takt. Men det är känt att demens kan påverka inte bara personlighetsförändringar, utan också skapandet av svår kognitiv nedsättning och till och med humörsvängningar. När det gäller att glömma sin ex-fru är allt enkelt. Under den tid som Bruce inte såg Demi försvann minnena om henne helt enkelt från hans minne.

Lyckligtvis känner Willis fortfarande igen sina barn och hustru Emma Heming. Vad kan vi säga, mannen är otroligt glad över besöken från den äldsta arvtagerskan Rumer och hennes dotterdotter Luetta. Som ni vet föddes flickan den 18 april 2023. Även sådana små glädjeämnen kan dock inte minska påverkan av demens på skådespelaren.

Ni ser, på grund av sjukdomen har Hollywood-blockbuster-stjärnan ofta attacker av aggression. Dessutom kan man inte undgå att nämna fysisk svaghet, som också attackerar då och då. ”Demenz är svår. Det är svårt för den som har en diagnos. Det är lika svårt för familjen. När de säger att det är en familjesjukdom, är det verkligen det,” erkände Emma Heming i en nylig intervju.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: