”Jag älskar allt med henne”: Lilla flickan välkomnar sitt nyfödda syskon med öm kärlek

Ankomsten av en baby sprider glädje till hela familjen

Alla ser ivrigt fram emot att träffa det nyaste tillskottet till världen, särskilt den äldsta barnet, som kommer att bli deras livslånga följeslagare.

Tiffany, en ung flicka, välkomnar sin nyfödda kusin, Marly Rose. När hon håller den lilla buntet i sina armar för första gången överväldigas hon av känslor. Tårar fyller hennes ögon när hon värdesätter den närhet hon känner till Marly, och allt hon kan uttrycka om henne är, ”Jag älskar allt med henne.”

Bree Miller, från Kalifornien, är Tiffanys mamma, som tog med sin dotter för att presentera henne för resten av familjen och fånga ögonblicket på video. Men hon förväntade sig aldrig att Tiffany skulle ha en sådan emotionell reaktion.

Tiffany vaggar Marly nära, skyddar henne medan den lilla flickan sover fridfullt i sin äldre kusins armar. Det naturliga sättet som Tiffany vårdar sin kusin indikerar att bandet mellan dessa två kusiner kommer att vara mycket speciellt.

Genom att dela detta minnesvärda ögonblick på sitt Instagram-konto, @chefbreemiller, skriver Bree Miller: ”Du kanske får tårar … Detta är vad som händer när du träffar din nya babykusin för första gången, och dina känslor tar över dig!”

Det är vackert att bevittna en sådan kärlek uttryckt av ett ungt barn. Utan tvekan kommer dessa två att bli de bästa av vänner!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: