Redan ganska vuxen! Sarah Jessica Parkers 19-åriga son kom ut för första gången på flera år.

Äventyren med de skärmutspelade vännerna från New York fortsätter! Häromdagen ägde premiären av den kultförklarade seriens fortsättning rum, som kallades ”And Just Like That.” Skådespelarna till huvudkaraktärerna, liksom deras stödjande grupp av familj och vänner, kom för att presentera showen. Men det som drog mest uppmärksamhet var seriens huvudstjärna, som för första gången på många år tog med sin äldste arvinge till allmänhetens ögon. Vi visar hur Sarah Jessica Parkers 19-åriga son ser ut.

Hur ser Sarah Jessica Parkers son ut som vuxen? Den 56-åriga skådespelerskan gick inte på röda mattan ensam, utan i sällskap av sin make, skådespelaren Matthew Broderick, och deras gemensamma son, James Wilkie. För familjer är det sällan att gå ut tillsammans. Trots deras offentlighet tar paret, som uppfostrar tre barn, sällan med dem på sociala evenemang, eftersom de vill ge dem en normal barndom.

Men, som det blev känt, tog parets äldsta arvinge examen från skolan i somras. Och nu är han en vuxen kille som kan hantera ökad uppmärksamhet. Vi är säkra på att vi från och med nu kommer att se den här unge mannen oftare. Låt oss komma ihåg att den senaste gången Parker tog med sin son ut i världen var för cirka fem år sedan.

För den röda mattan bar Sarah Jessica Parker en outfit som matchade hennes karaktär. Skådespelarens val av en grårosa klänning med en vid kjol och en chiffongcape var något som Carrie Bradshaw definitivt skulle ha godkänt. Rosa stilettos från stjärnans egen kollektion var grädden på moset.

Mannen och sonen drog inte uppmärksamhet till sig själva och föredrog klassiska svarta kostymer med matchande slipsar. Dock kunde den senare, trots outfitens enkelhet, inte undgå allmänhetens intresserade blickar. Fans, och särskilt kvinnliga fans, var förtjusta över att se den mognade James. ”Redan ganska vuxen”, ”Snygg”, ”Avundsvärt brudgum”, ”Mammas ögon, pappas leende”, skriver de.

Berätta vad du tycker om Sarah Jessica Parkers 19-åriga son? Vem liknar han mest: mamma eller pappa? Skriv i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: