”Identiska familjer”: Tvillingarna gifte sig med tvillingar och se vad som kom ut ur det.

Idag kommer vi att presentera en av de ovanliga familjerna i världen. Faktum är att för 5 år sedan, under tvillingfestivalen, träffade Brittany och Briana Josh och Jeremy, och förälskade sig i varandra.

Ett år senare hade de en dubbel bröllopsceremoni, och de två systrarna gifte sig med bröderna. Förutom det, efter en stund blev båda systrarna gravida samma månad, och båda fick pojkar.

Den mest intressanta delen börjar här. Trots att pojkarna betraktas som bröder visar genetiska tester att de är släktbröder och inte bara kusiner. Eftersom deras föräldrar bär på samma gener! Naturen är verkligen fantastisk!

Nu driver Salieris ett Instagram-konto där de delar med sig av sitt familjeliv med sina följare, vars antal växer för varje dag som går. Fansen väntar otåligt tills en dag när paren får tvillingar. Då kommer det verkligen att vara ett mirakel.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: