Candace Cameron Bure står fast mitt i kritiken för ”olämpliga” foton med maken.

Candace Cameron Bure, skådespelerskan, har fått mycket uppmärksamhet i medierna på sistone. Hon gjorde några kommentarer om ”traditionellt äktenskap” som upprörde några av hennes fans. Den senaste uppståndelsen handlar om en bild hon delade med sin man.\

Candace träffade sin man, Valeri Bure, på en hockeymatch 1994. De började dejta det året och gifte sig den 22 juni 1996. De har varit gifta i nästan 20 år och fortsätter att anstränga sig för att hålla sin kärlek vid liv.

https://www.instagram.com/p/CnvgcZXLuLN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f9e4d1d6-65bb-423f-9fe2-a65b938c3cc9&img_index=1

Candace postade en lekfull bild med sin man på Instagram, som visade den roliga sidan av deras äktenskap. Men vissa människor fann bilden stötande.

Istället för att backa när hon fick kritik delade Candace bilden igen och postade till och med en uppföljningsvideo. Hon förklarade att deras förhållande både var sött och kryddigt. På den andra bilden har Valeri armen runt Candaces axel och hans hand är på hennes bröst.

https://www.instagram.com/p/CFAVUOmh1a9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1600d009-2093-49dd-97a8-deff30f7cd5d

 

Några fans sa till henne att bilden inte var lämplig för en kristen stjärna som henne, men Candace bad inte om ursäkt. Hon sa, ”Förlåt om det störde dig … Jag är faktiskt inte ledsen.” Hon skrattade i uppföljningsvideon och nämnde att de hade roligt efter så många år av äktenskap.

Candace förklarade att hon bara visade resultatet av ett bra och hälsosamt äktenskap efter 24 år. Hon sa också: ”Det får mig att skratta för det är min man. Han kan röra mig när som helst han vill, och jag hoppas han gör det.”

Vad tycker du om Candace Cameron Bure och hennes mans äktenskap? Vänligen dela dina tankar om den här artikeln!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: